Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 17. септембар 2016.

Byphasse tuferi i maramice za skidanje šminke

Danas vam pišem o dva proizvoda iz kompanije Byphasse,a to su tuferi i maramice za skidanje šminke.

Pre svega,želim da vam kažem nešto o samom brendu.

Byphasse je španski brend nastao u Barseloni, 2000. godine.
Od samog nastanka pa do danas, osnovna misija kompanije jeste prozvodnja kozmetike visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Jedan od načina jeste i neoglašavanje putem masovnih medija, koje značajno utiče na cenu proizvoda!
Sama kozmetika, bazirana je na termalnoj vodi iz Bretanje u Francuskoj, pa u sebi sadrži i poželjne minerale dobije direktno iz te vode.
Svoje proizvode izvoze u preko 60 zemalja i na 5 kontinenata!
Trenutno u ponudi ima oko 140 proizvoda za negu lica, tela i kose!

Byphasse proizvode možete pronaći u dm i lilly drogerijama,bolje snabdevenim apotekama i parfimerijama i online. www.magiccode.rs. (izvor)

Pre sam koristila maramice za skidanje šminke iz Lilly-a i bila sam zadovoljna,ali kada sam probala
Byphasse maramice,prestala sam da koristim bilo koje druge.


Jako mi se sviđa samo pakovanje,nežne je boje i mene podseća na čisto. Inače,svi Byphasse proizvodi imaju jako lepa pakovanja,nežnih boja.
Maramice imaju zaštitni poklopac koji sprečava sušenje maramica,što je veliki plus za  njih.


 Što se tiče mirisa,on je blag,ne guši i na licu ne ostavlja miris.
Maramice su jako nežne prema koži lica. Ja šminku uglavnom skidam mlekom za skidanje šminke ili micelarnom vodom,ali ove maramice mi dobro dođu kada zaboravim da skinem šminku,svakom se to desi,a uglavnom se setim kada sam već u krevetu i onda posegnem za njima,tako da mi uglavnom stoje na noćnom stočiću da me podsete da treba šminku skinuti. Nikad ne odlazite sa šminkom na licu na spavanje,obavezno je skinite sa lica!
Byphasse maramice za skidanje šminke jako dobro ukljanjaju i vodootpornu šminku poput maskare.

Detaljne su i ne dozvoljavaju da i trunka šminke ostane na našem licu. Uz njih bezbedno možete na spavanje.
Ja sam sa njima skidala celokupni make up,pa i maskaru i mogu vam reći da ne izazivaju nikakvu iritaciju pa i osobe sa osetljivim očima mogu da ih koriste.
U ovom pakovanju dobijate 25 vlažnih maramica za skidanje šminke.
Sledeći proizvod su tuferi.


Ovo je Byphasse porodično pakovanje tufera. U pakovanju dobijate 50 veeelikih tufera,dva puta su veći od standardnih što je savršeno.
Tuferi su jako mekani,tako da verujem da su izrađeni od pamuka. Ne kidaju se i ne ostavljaju tragove vate prilikom čišćenja lica ili skidanja laka sa noktiju.
Međutim,ja ove tufere ne koristim za čišćenje lica,jer imam osećaj kako mi malo više treba micelarne vode da bih očistila lice,ali su zato super za skidanje laka sa noktiju.
Pre mi je bilo potrebno duplo više odstranjivača laka i bar 4 tufera,ali sada sa dosta manje odstranjivača i jednim tuferom,eventualno dva ako je neka jača boja u pitanju,odlično uklonim lak sa noktiju.Verujem da mi njihova veličina u tome dosta pomaže.

Moje mišljenje o ova dva proizvoda je veoma pozitivno i kada ih budem potrošila sigurna sam da ću ih ponovo kupiti.

  ****Da li ste koristili nešto iz Byphasse asortimana?****


2 коментара:

  1. Zaista odlican post, bilo mi je potrebno da prociam jedan na slicnu temu. meni je skidanje mejkapa, velika dnevna rutina i zaista mi cesto predstavlja problem da besprekorno skinem sve viskove i naslage sa lica tako da sam sigurna da ce mi ovi proizvodi dobrodoci..

    https://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши